Aktiviteter

Grupper/Kick-Off
Vi har möjlighet att arrangera må-bra paket med olika fysiska aktiviteter. Det kan vara allt från ett dansträningspass till ett riktigt tufft träningspass i form av core eller boot-camp. Det är era önskemål som lägger ribban på rätt nivå. Önskar ni istället en mera kulturell vistelse så kan vi även ordna guidade turer med auktoriserad Ålandsguide.

Stannar ni en natt hos oss så bjuder vi på en timmes tur i Eckerö. Stannar ni två nätter och har egen transport så bjuder vi på en fyra-timmars guidad tur på valfri plats på Åland. Bokar ni upp 15 rum eller fler så finns också möjlighet att boka upp hela anläggningen*. Då får ni även konferenslokal, restaurang med bar och bastu med intill liggande terrass helt för er själva.

Fest & Högtider
Tack vare vår småskalighet och Havsbandets vackra läge så passar det utmärkt för privata fester och högtider. Vår specialitet är att ordna härliga festbufféer som är till njutning för alla sinnen. Vare sig det gäller ett föreningsjippo, födelsedag, släktträff eller ett bröllop så kan vi erbjuda er en tillställning som garanterat kommer att uppfylla era önskemål. Här finns också möjlighet för era gäster att boka in boende hos oss och när ni bokar 15 rum eller fler så får ni ensamrätt* på hela anläggningen och kan därmed fira enbart med era egna gäster.

*Gäller endast under lågsäsong.